Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

☆ Landelijk succes

Maastrichts huisartsenplatform boekt landelijk succes
.
Overzichtelijk systeem vermindert werkdruk artsen en assistenten
.
Auteur: Jules Roosenboom
Woensdag 24 april 2019
.
De Maastrichtse bedrijven 043WEB en PRAKTIJK.NL maken landelijk furore met een modern en overzichtelijk online-platform voor huisartsen. PRAKTIJK.NL biedt artsenpraktijken een overzichtelijke website en bijbehorende app die patiënten op laagdrempelige wijze voorziet van de belangrijkste informatie van een praktijk. Ook kunnen patiënten via het platform, dat bereikbaar is via de websites van de deelnemende huisartsen, administratieve zaken regelen met hun arts.
.
,,We helpen de huisarts om de patiënt bondig te informeren en digitaal te betrekken bij de eerstelijns zorg”, aldus Erik Tap, initiatiefnemer van PRAKTIJK.nl. ,,Patiënten worden aangemoedigd om zelf, vanachter hun computer of via hun smartphone, zaken met de huisarts te regelen. Dat scheelt in de praktijk een hoop telefoontjes en administratieve handelingen, en vermindert dus de werkdruk van artsen en assistenten.”
.
Volgens Edwin Heusschen van 043WEB schuilt het succes in het patiënt-perspectief van het platform. ,,De website is modern vormgegeven en is geoptimaliseerd voor patiënten. We tonen patiënten overzichtelijk de belangrijkste informatie en hebben ons goed afgevraagd welke informatie patiënten zoeken als ze naar de website van hun huisarts gaan. Nu zien we dat op sites vaak te veel ‘zend-content’ staat, oftewel overbodige informatie.”
.
Het succes van deze Maastrichtse innovatie blijft niet onopgemerkt. Praktijken door heel Nederland hebben zich al bij het initiatief aangesloten. Ook tandartsen, fysiotherapeuten en dierenartsen tonen inmiddels interesse voor het platform.
.
Bekijk het nieuwsbericht op de website van Chapeau.
.
chapeau magazine 043WEB huisartsenplatform

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”